Dag 1: Udpakning og første robot

Så fik jeg endelig min Lego Mindstorm EV3. 1. september kom den i en hjemme udgave (den 1. august kom den først i en skole udgave, som jeg ikke kunne købe).

Her kan du se en video hvor jeg åbner pakken.

Derefter gik jeg i gang med den medfølgende vejledning til at bygge den første robot. Her kan du set første prøvekørelse og den færdige robot.

Den opmærksomme vil kunne se at på første del af videoen, er der et mellemrum mellem selve motorene og bricken – det var en bygge fejl, som jeg fandt ud af, fordi den roterende arm foran kunne ikke sidde hvor den skulle.

De næste par dage kommer til at gå med at prøve nogle af de andre robotter der er vejledninger til fra Lego’s hjemmeside. Jeg kan allerede nu se at jeg kommer til at mangle i hvert fald én sensor der kan måle farve..