DTU RoboCup 2014

Jeg var til DTU RoboCup 2013, en ting jeg i mange år gerne har ville være til. Endelig fik jeg taget mig sammen, og jeg tog fri fra arbejde og kørte der ind til DTU i Lyngby.

Her kan man se vinder robotten, kaldet Sortskæg. Hvis man er rigtig skarp og hurtig, kan man også se mig i ternet skjorte øverst til højre i billedet omkring 3:16-3:18.

Det var faktisk ret sjovt at se på og så skægt ud at være med til, så jeg besluttede jeg vil gerne med til næste år.

Men hvordan? Jeg kan lodde.. Men jeg skal vide præcist hvor og hvad fra andre, for det med at elektronik på det plan, det tror jeg ikke jeg er parat til at lære. Så jeg kiggede lidt på Lego Mindstorm som mange af de andre deltagere havde fået meget ud af. Lego kommer så med en ny udgave til efteråret, Mindstorm EV3. Den skulle være hurtigere og bedre, naturligvis, hvorfor ellers kommed med en ny? Så den vil jeg vente på.

Så til efteråret bliver der hårdt arbejde med at genskabe dele af den bane vi skal køre på og så ellers lege med lego og programmér den til at tage så mange pointe som muligt.

Det skal nok blive sjovt.

Deadline: Marts/april 2014.